Sunday 18 March, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
CCAR Board of Trustees Meeting (Including lunch) 4 hours 9:00 AM  -  1:00 PM  |  Hotel Irvine , Saddleback ABC
Meeting
10:00 AM
10:00 AM
Synagogue Security in a Dangerous World 1 hour 30 minutes 10:00 AM  -  11:30 AM  |  Hotel Irvine , Theater
Participant Jeff Cugno
Workshop
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
Exhibitor Opening – Visit Exhibit Area (Coffee served) 5 hours 30 minutes 2:00 PM  -  7:30 PM  |  Hotel Irvine , Grand Ballroom Foyer
Meeting
2:30 PM
2:30 PM
Small Congregations Meeting 1 hour 2:30 PM  -  3:30 PM  |  Hotel Irvine , Oak Creek
4:00 PM
4:00 PM
Opening Program - DAHLIA LITHWICK: The Battle for the Future of America at the Supreme Court 1 hour 30 minutes 4:00 PM  -  5:30 PM  |  Hotel Irvine , Grand Ballroom - Salon C
General Session
Live StreamCC
6:00 PM
6:00 PM
Reception
7:15 PM
7:15 PM
Opening Night Dinner 1 hour 30 minutes 7:15 PM  -  8:45 PM  |  Hotel Irvine , Pavilion
Meal
9:30 PM
9:30 PM
First Timers' Reception 1 hour 9:30 PM  -  10:30 PM  |  Hotel Irvine , Presidential Suite 1304
Reception
10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W. 1 hour 10:30 PM  -  11:30 PM  |  Hotel Irvine , Saddleback A
Meeting