Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Wednesday 21 March, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis
1 hour, 6:00 AM - 7:00 AM

Irvine, CA - Offsite

Meeting

7:30 AM
7:30 AM
Meditative Musical Shacharit
30 minutes, 7:30 AM - 8:00 AM

Hotel Irvine - Quail Hill

Worship

Lizzie Weiss, Temple Emanuel of Beverly Hills (Participant)

Scott Hausman-Weiss, Congregation Shma Koleinu (Participant)

Shacharit: Shvitz: A Sweat Minyan
30 minutes, 7:30 AM - 8:00 AM

Hotel Irvine - Oak Creek

Worship

Alyson Solomon, Beth Israel of San Diego (Participant)

8:15 AM
8:15 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

9:00 AM
9:00 AM
Exhibitor Hall Open
8 hours, 9:00 AM - 5:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Simone Campbell, Network (Participant)

10:15 AM
10:15 AM
Hafsakah – Visit Exhibit Area (Coffee served)
15 minutes, 10:15 AM - 10:30 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Break

10:30 AM
10:30 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

General Session

Steve Fox, CCAR (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Ethics Committee (closed meeting)
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Presidential Suite 1304

Meeting

Ethics Process Review Committee (closed meeting)
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback B

Meeting

Worship and Practices Committee (closed meeting)
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting

Justice, Peace and Civil Liberties Committee (Open Meeting)
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Meeting

Israel Committee Meeting
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Woodbridge

Meeting

Irvine, CA - Offsite

Meal

1:45 PM
1:45 PM

Hotel Irvine - Trabuco A & B

Workshop

Larry Dressler, Blue Wing Consulting (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback B

Workshop

Laura Baum, CJP (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback A

Workshop

Sivan Zakai, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Karen L Fox (Participant)

Lewis Barth, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)

Dena Feingold (Participant)

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Sandra Katz, NAJC (Neshama: Association of Jewish Chaplains) (Participant)

Six-Word Siddur: Finding Essential Prayers
1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Alden Solovy, To Bend Light (Participant)

Hotel Irvine - Oak Creek

Workshop

Nicole Auerbach, Central Synagogue (Participant)

Lydia Medwin, The Temple (Participant)

Benjamin Ross, Leo Baeck Temple (Participant)

Esther Lederman, Union for Reform Judaism (Participant)

Talmud & Justice
1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon B

Workshop

Hara Person, CCAR (Participant)

Diana L. Ho, Management Arts, Inc. (Participant)

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

3:30 PM
3:30 PM

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

Am HaMa'avar - A People of Transition
45 minutes, 3:30 PM - 4:15 PM

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

Alan Henkin, CCAR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Tamara Eskenazi, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)

Hara Person, CCAR (Participant)

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

4:30 PM
4:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Tamara Eskenazi, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)

Hara Person, CCAR (Participant)

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Hafsakah: CCAR Press Book Toast
1 hour, 5:15 PM - 6:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

5:45 PM
5:45 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

Dinner with Colleagues
2 hours 15 minutes, 5:45 PM - 8:00 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

6:00 PM
6:00 PM
Pop-up DIY Maariv
1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Worship

8:30 PM
8:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Mark Hetfield, HIAS (Participant)

Judy Schindler (Moderator)

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W.
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting