Sunday 18 March, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Hotel Irvine - Saddleback ABC

Meeting

Gary Zola, American Jewish Archives (Participant)

10:00 AM
10:00 AM

Hotel Irvine - Trabuco A & B

Workshop

Gary Zola, American Jewish Archives (Participant)

Synagogue Security in a Dangerous World 1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Jeff Cugno (Participant)

1:30 PM
1:30 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

2:00 PM
2:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Meeting

2:30 PM
2:30 PM
Small Congregations Meeting 1 hour, 2:30 PM - 3:30 PM

Hotel Irvine - Oak Creek

4:00 PM
4:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

General Session

Dahlia Lithwick, Slate (Participant)

6:00 PM
6:00 PM

Hotel Irvine - The Backyard

Reception

7:15 PM
7:15 PM
Opening Night Dinner 1 hour 30 minutes, 7:15 PM - 8:45 PM

Hotel Irvine - Pavilion

Meal

9:30 PM
9:30 PM
First Timers' Reception 1 hour, 9:30 PM - 10:30 PM

Hotel Irvine - Presidential Suite 1304

Reception

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W. 1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting

Monday 19 March, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis 1 hour, 6:00 AM - 7:00 AM

Irvine, CA - Offsite

Meeting

8:30 AM
8:30 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Worship

Mari Chernow, Temple Chai (Participant)

Jeffrey Saxe, Temple Rodef Shalom (Participant)

10:15 AM
10:15 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Break

11:00 AM
11:00 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Betty Yee, State of California (Participant)

Darrell Steinberg, Sacramento, CA (Participant)

Eric Garcetti, Los Angeles (Participant)

Dara Frimmer (Participant)

12:00 PM
12:00 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

Lunch with Rabbinic Cohort Meetings 1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Pavilion

Meal

1:45 PM
1:45 PM
Prayer as ‘Deepest Desire’: A Spiritual Chevruta 1 hour 15 minutes, 1:45 PM - 3:00 PM

Hotel Irvine - Trabuco A

Workshop

Alden Solovy, To Bend Light (Participant)

Judaism Meets the Science of Happiness 1 hour 15 minutes, 1:45 PM - 3:00 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Workshop

Darren Levine, Tamid: The Downtown Synagogue in New York City and Positive-Judaism.org (Participant)

Evan Moffic, Congregation Solel in Highland Park, IL (Participant)

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant)

Walter Jacob, Freehof Institute for Progressive Halakhah (Participant)

Mark Washofsky, HUC-JIR (Participant)

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Rex Perlmeter, CCAR (Participant)

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

Hotel Irvine - Pelican Hill

Workshop

Mohamad Jamal Doudi, American Muslim Institute (Participant)

Deana Sussman Berezin, Temple Israel (Participant)

Aryeh Azriel, Temple Israel (Participant)

Eric Elnes, Countryside Community Church (Participant)

Responding to Crisis 1 hour 15 minutes, 1:45 PM - 3:00 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

btorop, CCAR (Participant)

Amy Asin, URJ (Participant)

Mark Pelavin, URJ (Participant)

David Lyon, Congregation Beth Israel (Participant)

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

Michael Marmur, Hebrew Union College- Jewish Institute of Religion (Participant)

Liya Rechtman (Participant)

Janet Liss, North Country Reform Temple (Participant)

Eric Rosenstein, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Oak Creek

Workshop

Beth Nichols, Temple Israel of New Rochelle (Participant)

Julia Weisz, Or Ami, Calabasas, CA (Participant)

Liz Wood-Zeller, NFTY (Participant)

Avram Mandell, Tzedek America (Participant)

Gender Justice: Then, Now, Next 1 hour 15 minutes, 1:45 PM - 3:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Laura Geller, Temple Emanuel of Beverly Hills (Participant)

Shira Brown, California State University, Northridge (Participant)

Sophie Sartain, Katahdin Productions (Participant)

Maya Paley, National Council of Jewish Women/Los Angeles (Participant)

Study the Equal Pay T'shuvah 1 hour 15 minutes, 1:45 PM - 3:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Mary Zamore, Women's Rabbinic Network (Participant)

Jonathan Cohen, The Temple-Tifereth Israel, Beachwood, OH (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon B

Workshop

Lindsey Danizger, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Joy Friedman, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Michael Namath, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Jonah Pesner, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Lee Winkelman, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Julie Saxe-Taller (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon A

Workshop

Bradley Artson, Ziegler School of Rabbinic Studies of American Jewish University (Participant)

3:00 PM
3:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Break

3:15 PM
3:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Workshop

Hara Person, CCAR (Participant)

Ellen Weinberg Dreyfus (Participant)

Amy Schwartzman, Temple Rodef Shalom,Falls Church, VA (Participant)

Carole Balin (Participant)

5:00 PM
5:00 PM

Hotel Irvine - Trabuco B

Workshop

Bradley Artson, Ziegler School of Rabbinic Studies of American Jewish University (Participant)

Hotel Irvine - Trabuco A

Workshop

Michael Marmur, Hebrew Union College- Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback B

Workshop

Rabbi Denise Eger, Congregation Kol Ami (Participant)

Benjamin David, Adath Emanu-El (Participant)

Shoshana Conover (Participant)

Karen Deitsch (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback A

Workshop

Nicki Greninger, Temple Isaiah (Participant)

Stacy Schlein (Participant)

David Lewis (Participant)

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Aryeh Azriel, Temple Israel (Participant)

Eric Elnes, Countryside Community Church (Participant)

Mohamad Jamal Doudi, American Muslim Institute (Participant)

Deana Sussman Berezin, Temple Israel (Participant)

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Rex Perlmeter, CCAR (Participant)

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

Hotel Irvine - Pelican Hill

Workshop

Evan Moffic, Congregation Solel in Highland Park, IL (Participant)

Darren Levine, Tamid: The Downtown Synagogue in New York City and Positive-Judaism.org (Participant)

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Marla Eglash Abraham, American Jewish Committee-Los Angeles (Participant)

Kenneth Chasen, Leo Baeck Temple (Participant)

Yoshi Zweiback, Stephen Wise Temple (Participant)

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

David Altshuler, David Altshuler Company Inc. (Participant)

Cookie Lea Olshein, Temple Israel of West Palm Beach (Participant)

Hotel Irvine - Oak Creek

Workshop

Rabbi Rachel Sabath Beit-Halachmi (Participant)

Lisa Armony, Jewish Federation & Family Services (Participant)

Evan Goodman, Santa Barbara Hillel (Participant)

The Newest Data on Reform Pay Equity 1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Mary Zamore, Women's Rabbinic Network (Moderator)

Michael Gan, Peer, Gan & Gisler LLP (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Zachary Hoover, LA Voice (Participant)

Mona Alfi (Participant)

Yunuen Trujillo, LA Voice PICO (Participant)

Pablo Alvarado (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon A

Workshop

Heather Miller, Keeping It Sacred (Moderator)

Melina Abdullah (Participant)

Kim McGill (Participant)

Cue Jn-Marie (Participant)

Hamid Khan (Participant)

Jonathan Klein (Participant)

Hotel Irvine - TBD

Meeting

6:00 PM
6:00 PM
Pop-up DIY Maariv 1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Worship

Hotel Irvine - The Backyard

Reception

6:45 PM
6:45 PM
Dinner with Colleagues 1 hour 45 minutes, 6:45 PM - 8:30 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

Irvine, CA - Offsite

Meal

Irvine, CA - Offsite

Meal

8:30 PM
8:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Gilad Kariv, IMPJ (Participant)

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W. 1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting

Tuesday 20 March, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis 1 hour, 6:00 AM - 7:00 AM

Irvine, CA - Offsite

Meeting

8:30 AM
8:30 AM
Introspective Shacharit Service 30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

Hotel Irvine - Quail Hill

Worship

Rex Perlmeter, CCAR (Participant)

Energetic Shacharit Service 30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

Hotel Irvine - Oak Creek

Worship

Heidi Cohen, Temple Beth Sholom (Participant)

David Reinwald, Temple Beth Sholom (Participant)

9:15 AM
9:15 AM
10:00 AM
10:00 AM

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Marcela Dominguez (Participant)

Hotel Irvine - Pelican Hill

Workshop

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

Heschel and Health 1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Michael Marmur, Hebrew Union College- Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

Aaron Panken, Herew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Don Maurer (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon A

Workshop

David Kilgore (Participant)

11:15 AM
11:15 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Workshop

John E. McDonough, Harvard TH Chan School of Public Health (Participant)

12:15 PM
12:15 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

2:00 PM
2:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Workshop

Elliot Dorff, American Jewish University (Participant)

3:15 PM
3:15 PM

Hotel Irvine - Saddleback BC

Workshop

Mark Borovitz, Beit T'Shuvah (Participant)

Andrea Cosnowsky, Congregation Etz Chayim (Participant)

Part of Death’s Journey: The Rabbi’s Role 1 hour 15 minutes, 3:15 PM - 4:30 PM

Hotel Irvine - Trabuco A & B

Workshop

Michele Prince, OUR HOUSE Grief Support Center (Participant)

Shoshana Conover (Participant)

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Laura Geller, Temple Emanuel of Beverly Hills (Participant)

Helen Dennis, Helen Dennis & Associates (Participant)

New Beginnings: The Triumphs of 120 Cancer Survivors 1 hour 15 minutes, 3:15 PM - 4:30 PM

Hotel Irvine - Pelican Hill

Workshop

Lindsey Danizger, Religious Action Center of Reform Judaism (Participant)

Bill Aron, Bill Aron Photographer (Participant)

Pastoring at the Bedside 1 hour 15 minutes, 3:15 PM - 4:30 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Sandra Katz, NAJC (Neshama: Association of Jewish Chaplains) (Participant)

Responding to Teenage Mental Health Challenges 1 hour 15 minutes, 3:15 PM - 4:30 PM

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

Heather Huszti, CHOC Children's Hospital (Participant)

Hotel Irvine - Oak Creek

Workshop

William Cutter (Participant)

Ron Andiman (Participant)

Engaging Your Community in Health Care Reform 1 hour 15 minutes, 3:15 PM - 4:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

John E. McDonough, Harvard TH Chan School of Public Health (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon B

Workshop

Sheldon Greenfield (Participant)

Erica Asch (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon A

Workshop

Rex Perlmeter, CCAR (Participant)

Stephanie Kramer, Congregation Shomrei Torah, Santa Rosa, CA (Participant)

George Gittleman (Participant)

Emily Rosenzweig (Participant)

4:45 PM
4:45 PM
Nechemta: A Healing Service of the Heart 30 minutes, 4:45 PM - 5:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Workshop

Pearl BarLev (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Reception Hosted by URJ 1 hour, 5:30 PM - 6:30 PM

Hotel Irvine - Pavilion

Reception

6:30 PM
6:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Meal

Irvine, CA - Offsite

Meal

Dinner with Colleagues 1 hour 30 minutes, 6:30 PM - 8:00 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

8:30 PM
8:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

General Session

Mike Feuer (Participant)

Joel Mosbacher, Temple Shaaray Tefila, New York, NY (Moderator)

Sally Weber (Participant)

Adam Friedman (Participant)

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W. 1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting

Wednesday 21 March, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
6:00 AM
6:00 AM
The Walking/Running Rabbis 1 hour, 6:00 AM - 7:00 AM

Irvine, CA - Offsite

Meeting

7:30 AM
7:30 AM
Meditative Musical Shacharit 30 minutes, 7:30 AM - 8:00 AM

Hotel Irvine - Quail Hill

Worship

Lizzie Weiss, Temple Emanuel of Beverly Hills (Participant)

Scott Hausman-Weiss, Congregation Shma Koleinu (Participant)

Shacharit: Shvitz: A Sweat Minyan 30 minutes, 7:30 AM - 8:00 AM

Hotel Irvine - Oak Creek

Worship

Alyson Solomon, Beth Israel of San Diego (Participant)

8:15 AM
8:15 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

9:00 AM
9:00 AM
Exhibitor Hall Open 8 hours, 9:00 AM - 5:00 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Simone Campbell, Network (Participant)

10:15 AM
10:15 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

Break

10:30 AM
10:30 AM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

General Session

Steve Fox, CCAR (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Ethics Committee (closed meeting) 1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Presidential Suite 1304

Meeting

Ethics Process Review Committee (closed meeting) 1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback B

Meeting

Worship and Practices Committee (closed meeting) 1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting

Hotel Irvine - Quail Hill

Meeting

Israel Committee Meeting 1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Hotel Irvine - Woodbridge

Meeting

Irvine, CA - Offsite

Meal

1:45 PM
1:45 PM

Hotel Irvine - Trabuco A & B

Workshop

Larry Dressler, Blue Wing Consulting (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback B

Workshop

Laura Baum, CJP (Participant)

Hotel Irvine - Saddleback A

Workshop

Sivan Zakai, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)

Hotel Irvine - Theater

Workshop

Karen L Fox (Participant)

Lewis Barth, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Participant)

Dena Feingold (Participant)

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Sandra Katz, NAJC (Neshama: Association of Jewish Chaplains) (Participant)

Six-Word Siddur: Finding Essential Prayers 1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM

Hotel Irvine - Quail Hill

Workshop

Alden Solovy, To Bend Light (Participant)

Hotel Irvine - Oak Creek

Workshop

Nicole Auerbach, Central Synagogue (Participant)

Lydia Medwin, The Temple (Participant)

Benjamin Ross, Leo Baeck Temple (Participant)

Esther Lederman, Union for Reform Judaism (Participant)

Talmud & Justice 1 hour 30 minutes, 1:45 PM - 3:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon B

Workshop

Hara Person, CCAR (Participant)

Diana L. Ho, Management Arts, Inc. (Participant)

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

3:30 PM
3:30 PM

Hotel Irvine - Think Tank

Meeting

Ellen Lewis, Professional Supervision for Clergy (Participant)

Am HaMa'avar - A People of Transition 45 minutes, 3:30 PM - 4:15 PM

Hotel Irvine - Woodbridge

Workshop

Alan Henkin, CCAR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Tamara Eskenazi, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)

Hara Person, CCAR (Participant)

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

4:30 PM
4:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon E

Workshop

Tamara Eskenazi, Hebrew Union College - Jewish Institute of Religion (Participant)

Hara Person, CCAR (Participant)

Andrea Weiss, HUC-JIR (Participant)

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon D

Workshop

Dvora Weisberg, Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion (Los Angeles Campus) (Participant)

5:15 PM
5:15 PM
Hafsakah: CCAR Press Book Toast 1 hour, 5:15 PM - 6:15 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom Foyer

5:45 PM
5:45 PM
Dinner with Colleagues 2 hours 15 minutes, 5:45 PM - 8:00 PM

Irvine, CA - Offsite

Meal

Irvine, CA - Offsite

Meal

6:00 PM
6:00 PM
Pop-up DIY Maariv 1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Worship

8:30 PM
8:30 PM

Hotel Irvine - Grand Ballroom - Salon C

Keynote

Mark Hetfield, HIAS (Participant)

Judy Schindler (Moderator)

10:30 PM
10:30 PM
Friends of Bill W. 1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Hotel Irvine - Saddleback A

Meeting